• sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
Saili

Toe fa'afo'isia le fa'aleleia o le tino ma le B80 Aluminum Tino U'u masini

I le lalolagi o le faʻaleleia o le tino o taavale, o le lelei ma le faʻamaoni e sili ona taua. O le mafuaʻaga lea o le B80 alumini masini faʻapipiʻi tino e faia ai galu i totonu o pisinisi. O lenei faiga fa'ato'a fa'ate'aina nifo ma le masini uelo o lo'o fa'afouina le auala e toe fa'aleleia ai e tekinisia tino ta'avale. Faʻatasi ai ma lona suiga faʻatekonolosi, o le B80 e faʻamautinoa le maualuga o le lelei, mautu ma le maualalo o fua o le toilalo, ma avea ai ma sui o taʻaloga mo soʻo se faleoloa taʻavale. Pe galue i le alumini, alumini alumini, uʻamea poʻo le kopa, o lenei masini faʻapitoa e oʻo i le galuega, tuʻuina atu le faʻatuatuaina uʻamea ma faigofie suiga suiga.

O se tasi o uiga mataʻina o le B80 o lona suiga maualuga-faʻatinoina, lea e faʻamaonia ai le faʻalagolagoina o le uelo o le tele o mea. O le masini ua faʻapipiʻiina i se fana multifunctional ma mea faʻaoga e mafai ona ufiufi ai faʻailoga eseese ma e talafeagai mo le toe faʻaleleia o soʻo se ituaiga o faʻafitauli o le laupepa. O lenei tulaga o le fetuutuunai ma le sa'o ose suiga ta'aloga mo tekinisia, e mafai ai ona latou fa'afetaia le tele o lu'itau fa'aleleia o le tino ma le mautinoa ma le faigofie. O le B80 e moni lava o le fofo atoa mo soʻo se manaʻoga toe faʻaleleia o le tino.

I le faaopoopo atu i ona foliga mataʻina, o le B80 o loʻo lagolagoina e se kamupani tuuto i mea fou ma faʻaauau le faʻaleleia. Ua fa'aleleia fo'i e le matagaluega a le R&D le si'itia o le koluma mamafa i se galuega fa'agaioia otometi, ma fa'afaigofie ai le fe'avea'i o koluma ma fa'aitiitia ai le taumafaiga ma le taimi. O lenei auala e mafaufau ai i luma i le atinaʻeina o oloa e faʻamautinoa ai o le B80 ma oloa i le lumanaʻi o le a faʻaauau pea ona faʻafetaui manaʻoga o loʻo suia pea o tagata tomai faʻaleleia tino.

I mea uma, o le B80 alumini faʻapipiʻi tino o se suʻega taʻaloga mo le fale faʻaleleia o le tino. O ana tekonolosi fa'atekonolosi, agava'a ma le fa'amaoni e tatau ona i ai mo so'o se faleoloa ta'avale. Faʻalagolago e se kamupani faʻapitoa i mea fou, B80 ua sauni e taʻitaʻia se suiga i le faagasologa o le toe faʻaleleia o le tino.


Taimi meli: Aukuso-12-2024